Ervaren dierenarts

Dierenarts Neil Steleman studeerde bijna 20 jaar geleden af aan de UGent en schoolt zich sindsdien continu bij. Hij beantwoordt op deze lijn vooral de algemene vragen omtrent de gezondheid van uw huisdier. Hij koos er voor om zich uit te schrijven bij de Nederlandstalige Gewestelijke Raad van de Orde der Dierenartsen.

Wordt elke oproep door dierenarts Neil Steleman beantwoord?

Bijna elke oproep wordt door dierenarts Neil Steleman beantwoord. Toch kan het gebeuren dat je oproep van die aard is dat dierenarts Steleman geen antwoord mag geven op je vraag, omdat het bijvoorbeeld verboden is in het land waar hij zich bevindt of omdat hij zelf jammergenoeg niet beschikbaar is.
In dat geval zal de oproep worden doorgeschakeld naar een dierenarts met minstens dezelfde uitgebreide vakkennis of zal hij je contactgegevens bezorgen van een dierenarts die je vraag wel kan of mag beantwoorden.

Waarom kan of mag dierenarts Neil Steleman sommige vragen niet beantwoorden?

Het beantwoorden van sommige vragen zou in sommige landen kunnen geïnterpreteerd worden als het stellen van een diergeneeskundige handeling. Een Europese universitaire titel kan in principe in heel Europa worden gevoerd. Voor wat betreft het uitvoeren van diergeneeskundige handelingen zijn er in soms sommige landen soms bij komende voorwaarden.

Dierenarts Neil Steleman ziet er rigoureus op toe dat hij deze voorwaarden respecteert.

Welke dierenartsen werken mee aan dit project?

Onze onderneming heeft er zich toe verbonden om geen namen bekend te maken. Indien u de naam van de dierenarts die u aan de lijn heeft wil kennen, dan moet u dat tijdens het gesprek vragen.
Dierenarts Neil Steleman heeft een behoorlijk rebelse reputatie. Dat we geen namen te grabbel gooien is evident.

Ben je een ervaren dierenarts en wil je zelf meewerken?

Contacteer ons! We geven je graag een woordje uitleg. Discretie verzekerd!