• Een oproep naar de dierenarts kost slechts 2 euro per minuut! Geen bijkomende factuur achteraf!
 • U heeft onmiddellijk een dierenarts aan de lijn!
 • 0904 88 505 (2 euro per minuut)
  • 17/04/2024
  De Rol van AI in de Diergeneeskunde

  De Rol van AI in de Diergeneeskunde

  Artificiële intelligentie (AI) transformeert de diergeneeskunde door het verbeteren van diagnostische nauwkeurigheid en efficiëntie. Systemen zoals de Vetscan Imagyst stellen dierenartsen in staat om complexe analyses uit te voeren met de precisie van specialisten. Deze technologieën dragen bij aan snellere en meer accurate diagnoses, wat de dierenwelzijn ten goede komt. Naast diagnostiek helpt AI ook bij het personaliseren van behandelingen en het beheren van gegevens.

  Read more
  • 13/04/2024
  Mijn hond eet oud frietvet

  Mijn hond eet oud frietvet

  Het eten van oud frietvet door honden kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Dit artikel legt uit hoe je het herkent, wat de gevolgen zijn, en hoe je kunt ingrijpen. We bespreken ook preventieve maatregelen om je huisdier veilig te houden. Ontdek handige tips om dit gedrag in de toekomst te voorkomen.

  Read more
  • 12/04/2024
  Obesitas bij katten

  Obesitas bij katten

  Obesitas bij katten is een groeiend gezondheidsprobleem dat ernstige complicaties kan veroorzaken. Dit artikel bespreekt de oorzaken, symptomen en risico’s van overgewicht bij katten. Daarnaast worden preventieve maatregelen en behandelopties uitgelicht. Eigenaren krijgen praktische tips om hun katten te helpen een gezond gewicht te bereiken.

  Read more
  • 09/04/2024
  Is salami gevaarlijk voor katten?

  Is salami gevaarlijk voor katten?

  Ja, salami kan gevaarlijk zijn voor katten. Hoewel een klein stukje salami af en toe waarschijnlijk geen ernstige schade zal aanrichten, zijn er verschillende redenen waarom salami niet als veilig of gezond voor katten wordt beschouw.

  Read more